At-10-Tion!

Break Time has finished its construction,
Now is the time for le author to update~

UPDATE

Sunday, May 16, 2010

F.Y.I Teaser

네 뭐라 구요.... 
失礼....
senang cter, sgt la minta maaf, coz nina xdpt nk smbung lgi Kisah Kita dgn Yes My Lady....tp nina nak wat cter bru, tjuk dier FYI...heheh...enjoy ek teaser dier...
*****************
"Tuan Muda, rakan-rakan tuan sedang menunggu," beritahu Pak Cik Sebastian. Dia mengangguk, surat yang dipegang dari tadi dilipat kembali.Senyuman riang terukir...
"Ed! Cepatlah...Nanti lambat..." panggil seorang lagi pemuda. Kelihatan 6 orang lagi anak muda sedia menanti.
"Kejap, pak cik, kemaskan bilik dia, dia balik dalam minggu ni..." Pesan Ed sebelum melangkah keluar.
"Good Morning guys," sapa Ed ceria. Seorang anak muda yang lain menghampirinya. Meletakkan tangan didahi,
"Dude, kau okey ke?"Ed terus tersenyum. Ketujuh-tujuh temannya mempamer wajah hairan...
"Dah, jom gerak...Nine, kau dah siapkan kerja Mr Friggins?" soal Ed. Lelaki yang dipanggil Nine itu mengangguk
"Ed,kenapa awal pagi lagi kau dah tersengih hah?" soal pemuda yang berambut kemerahan bertanya.
"Haha, Al, life full of suprises..."balas Ed.Lagi sekali tujuh pasang mata memandangnya. Pelik campur ajaib bersamaan dengan hairan.
"Wei, kau sihat tak?" soal Al lagi sekali. Kali ini, Ed ketawa.

"Dia nak balik ke?" soal Jun tiba-tiba. Ed hanya tersenyum. Bahunya ditumbuk perlahan oleh Jun mahukan kepastian.
" Well," lengah Ed.

"Ed, dia betul-betul balik ke?" soal Zero, tenang. Kay dan Redz sudah menghampirinya menantikan jawapan.
"Okey,okey, jangan dekat..Yup, dia nak balik dalam minggu nie," beritahu Ed. Redz memegang bahu temannya itu,

"Betul?Pasti? Confirm?"
"Ya, wahai Prince-Prince sekalian. Our princess akan balik minggu ni," beritahu Ed.

"Wow, agak-agak dia macam dulu lagi tak?" soal Hect.Semua terdiam memikirkan kemungkinan itu, sesaat cuma. 


"Wei, tu dulu kau la selalu buli dia," marah Kay.
"Bukan kau ke, Kay?" balas Nine. Dan mereka semua ketawa.


P/S : Sorry la kalo ni mcm xbrape best... =]

2 comments:

mia_adam said...

kenape x sambung yes my lady and kisah kita???? :(

Nina Aziz said...

@mia_adam
ni dh lme nina post...
nina dlm proses tulis kisah kita n yes my lady...dua dua dlm proses menuju penamat...idea xberapa berkembang lgi la...ehhehe...
btw, thanx sebab sudi singgah....